Biodanza Groningen - Omhels het leven! Dans Biodanza in Groningen!
Over Biodanza

Biodanza is de dans van het leven. Biodanza helpt je bij het in balans brengen van wat je wilt, wat je denkt en wat je voelt. Het werkt met behulp van muziek, ritme en emoties.

Biodanza bestaat uit verschillende bewegingen, van dansen alleen, in tweetallen en in de groep. Sommige bewegingen zijn meer naar binnen gericht, andere bewegingen zijn juist heel expressief. De dansoefeningen zijn aan het begin van de workshop actief en stimuleren de vitaliteit en het lichaamsbewustzijn. Daarna worden de oefeningen rustiger en kan je lichaam meer ontspannen en opnieuw energie opdoen.

De muziek is divers: samba's, afrikaans, klassiek en popmuziek. Alle muziek is speciaal voor Biodanza geselecteerd. De prachtige Biodanzamuziek spreekt de taal van onze ziel en hier maken we dankbaar gebruik van.
 
De effecten van Biodanza
Je krijgt meer zelfvertrouwen en geniet meer van het leven. Je energie neemt toe. Wetenschappelijke onderzoek van Marcus Stuck heeft de gunstige effecten van Biodanza aangetoond: het versterkt je weerstand, het zenuwstelsel en het functioneren van al je organen.

Rolando Toro
Biodanza werd ontwikkeld in de zestiger jaren door Rolando Toro, een Chileense antropoloog, psycholoog en dichter, vanuit inzichten in de biologie en de menswetenschappen. De naam bio-danza is gekozen omdat de dans gaat over het herstellen en verdiepen van het contact met onze ware en gezonde menselijke natuur (bio).


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint